Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,007 $

Szenzációsan néz ki a 33. születésnapjára készülő Vasvári Vivien (fotók)

Vasvári Vivien a szülést követő időszakban is nagyon csinos, formás, ez sem változott a korábbi terhességeihez képest.

...svg content...Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vasvári Vivien mindig egy sportos, rendkívül csinos nő volt, és ez most sincs másképp. Ha valaki, ő valóban megéli a pillanatokat, és sokat tesz azért, hogy boldog legyen, akárcsak a családja, a gyermekei.

Nem titok, régóta szeretett volna háromszoros anyuka lenni, ami most megadatott számára. Megszületett a második kisfia a férjétől, aki az igazi számára, és ha minden jól megy, együtt öregedhetnek meg. Soron kívül Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Vivien vonali is beszédesek, és noha nemrég született meg a babája, nagyon nagy formában van. Mintha mi sem történt volna, Vivi egyszerűen egy genetikai csoda, ugyanakkor tesz is azért, hogy így nézzen ki.

Kritizálni mindig könnyebb, egyszerűbb, kényelmesebb, de Vivien ezeken a dolgokon már nem akad ki. El tud vonatkoztatni, és mindenki láthatja, abszolúte kifizetődő az az egészséges élet, amit él.

Vivi hamarosan a 33. születésnapját ünnepelheti, melynek alkalmából egy különleges fotózáson járt. Viviennek a régmúlt divatja is remekül áll, és valószínűleg is egyetért abban, hogy gyorsan elröppent ez a 33 év.

Menet közben borult lángokba egy busz Indiában, nyolcan életüket vesztették

Újabb tragikus buszbaleset történt Indiában, melynek következtében legkevesebb nyolcan életüket vesztették.