Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,909 $

Igazi úrinőnek tartja Rubint Réka barátnőjét Jákob Zoltán

Jákob Zoltán igazi úrinőnek tartja Rubint Réka barátnőjét A Nagy Ő-ben, de egyúttal figyelmeztette is.

...svg content...Fotó: Tv2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Sokan meglepődtünk, amikor Rubint Réka feltűnt A Nagy Ő új évadában. Jákob Zoltán sem értette a dolgot, mivel tudta jól, Réka és Schobert Norbi kapcsolata több mint erős, és imádják egymást.

Kiderült, hogy Réka csak kísérőként bukkant fel, az egyik barátnőjét mutatta be a magyar milliárdosnak. Enikő is lehetőséget kapott a műsorban, és noha egy szép, vonzó nőről beszélünk, sokáig észrevétlen maradt. Soron kívül A Ferencváros elmondta a véleményét a hirtelen távozott Sztankovicsról

Egy futballmeccs kellett ahhoz, hogy Zoltán felfigyeljen rá, ami meg is történt. Nagyon keményen, ügyesen játszott Enikő, majd a rózsaceremónia előtt Zoltán a kétségek közepette magánbeszélgetésre hívta őt.

Ez a beszélgetés meggyőzte őt arról, hogy érdemes figyelni Enikőre, akit úrinőnek tart. Ez végtelenül jól esett a nőnek, aki szeretné, ha folytatnánk az ismerkedést, és közben az életéről is mesélt.

Kiderült, hogy vidékről származik, és saját maga érte el azt a fajta luxuskörülményt, amiben él, kezdve a házával, az autójával és így tovább. Zoltán viszont arra kérte, igyekezzen középpontban maradni, mert máskülönben veszélybe kerülhet a szereplése.

30 év börtönt kapott az amerikai házelnök férjére támadó férfi

Nagyon súlyos börtönbüntetést szabtak ki arra a férfira, aki 2022-ben Nancy Pelosi volt amerikai házelnök férjére támadt a saját otthonukban.