Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Hunyadi Donatella elismerte, néha emlékeztetni kellett őt a próbákon, ki is a főnök

A fiatal lány élvezi a táncot és rengeteg ötlete van, aminek többször is hangot adott, de azért táncpartnere néha emlékezteti rá, hogy ő az igazi tanár.

...svg content...Fotó: Instagram/Hunyadi Donatella
Style
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Korábban beszámoltunk róla, hogy elájult és a sürgősségin kötött ki Kiszel Tünde lánya, Hunyadi Donatella, miután – vélhetően egy rossz lépés miatt – csúnyán összefejelt a táncpartnerével, Bődi Dénessel.

Az eset után elmondta, szerencsére később kiderült, hogy nincs gond, délután pedig már újra a stúdióban volt, hogy folytassa a felkészülést a Dancing with the Stars-ra. Hozzátette, a történtek sem szegték kedvét, alig várja a szombatot. Soron kívül Így változik a boltok nyitvatartása október 23-án

A tv2play.hu oldalán nemrégiben megjelent rövid videóból pedig kiderül, hogy Donatella és Dénes is úgy érzi, nagyon gyorsan elrepült ez a néhány hét, mindjárt itt az élő show. A fiatal lány elismerte, amikor belevágott, nem tudta mire számítson.

„Nehezebb egyébként, mint amit gondoltam. Sokkal, de sokkal nehezebb”

– fogalmazott. Majd hozzátette, szerencsére a táncpartnere mindenben megkönnyíti a dolgát, a segítőjeként, a támaszaként és a barátjaként tekint rá.

Dénes bevallotta, tanárként szigorúnak, következetesnek tartja magát, barátként kedvesebbnek, tehát ha vége a próbának, sokkal oldottabb a hangulat, jól érzik magukat egymás társaságában. Donatella megjegyezte, eleinte szóról szóra követte tanára utasításait, de később „kinyílt a csipája”.

„Mondtam, hogy ezt szerintem így, ezt szerintem úgy, és akkor Dini mondta néha, hogy álljon meg a menet, azért én vagyok még mindig a főnök”

– árulta el. Ettől függetlenül azt érzi, Dénes mindenben meghallgatja őt és ad a véleményére.

Deutsch Tamás: vérlázító provokációra készülnek Gyurcsányék

Deutsch Tamásnál többszörösen betelt a pohár Gyurcsány Ferencék miatt, szerinte megint hazudnak reggel, éjjel meg este.

Meglepően sokan kihagyják a kézmosást mosdóhasználat után

Emellett az is valószínűsíthető, hogy azok közül, akik kezet mosnak WC után és ebéd előtt, sokan nem figyelnek oda az alaposságra sem.

Szarvast gázoltak Piliscsabánál, kocsi alá került az állat

Súlyos baleset történt Piliscsabánál, ahol két gépkocsi is érintett volt egy szarvas elgázolásában, aki minden bizonnyal nem élte túl az ütközést.