Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,056 $

Csuti nagyon sok mindenkit meglephet a hétvégén a Dancingben

Csuti és Katica duója az egyik legizgalmasabb lehet, akár egészen a verseny végéig eljuthatnak a Dancing with the Starsban.

...svg content...Fotő: Instagram/Tóth Katalin
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Csuti abszolúte átengedte az irányítást, hiába határozott férfi, egyúttal intelligens is. Tudta jól, hogy Katica a profi, ezen a területen ő a mester, és ha igazán jól akar teljesíteni, akkor beáll a sorba.

Az első napok nem voltak egyszerűek, Csutinak gondolkoznia is kellett, melyik a jobb, illetve melyik a bal lába, mert ez azért tánc közben nem egyszerű. Nagyon rövid idő alatt sajátította el az alapokat, és utána már minden gyorsan ment. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Katica ennek különösen örült, mert Csuti ezáltal még gyorsabban tanulja meg a koreográfiákat, ráadásul az élő adásban nem gondolkozik azon, hogy mit kell csinálnia. Egyszerűen jönnek magától a mozdulatsorok, és igazi táncosként mutathatja meg magát.

Csuti szeret pontos lenni, néha még előbb is érkezik meg a helyszínre. Ebben is szerencsés a profi táncos, aki nyitott arra, hogy befogadja Csuti ötleteit, kéréseit, és általában a nap első felében tanulnak, mert délután órái vannak Katicának.

Katica úgy érzi, Csuti nagyon sok mindenkit meg fog lepni, és pontosan ezt az utat szeretnék végigjárni. Hamarosan, már ezen a hétvégén indul az új évad, és időközben kiderült, elsőként Krausz Gáborék lépnek színpadra, akik ugyancsak izgatottak.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.