Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,821 $

Schobert Norbi fontosnak tartja, hogy érezze Krisztus jelenlétét az edzésein is

Bevallotta, az edzéseken két dolog mindig nála van, mégpedig jó okkal.

...svg content...Fotó: Instagram/Schobert Norbert
Style
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Schobert Norbi újra edzéseket tart, ami elmondása szerint nem fárasztja ki, jól bírja a testmozgást. Ugyanakkor orvosai tanácsára ügyel rá, hogy a pulzusa ne szökjön túl magasra.

„Úgy érzem, kijöttem a mélypontról, most olyan jól vagyok, hogy még 5-10 évig is vállalhatnék edzéseket. Szerintem lenne rá igény” Soron kívül Gyász: elhunyt Karsai Dániel

– mondta.

Majd hozzátette, legutóbb például retro partit tartott. „Az 1990-es évek magyar zenéi mentek, és a régi gyakorlatokat vettem elő. Tombolt a közönség! – mesélte a fitneszedző.

Megjegyezte, ugyanilyen fontosnak tartja a helyes táplálkozást, ezért legközelebb a diétáról is szó lesz. De a Borsnak nyilatkozva azt is elárulta, miért visel minden edzésén keresztet a nyakában.

„Az edzéseken két dolog mindig nálam van, ez a kereszt és a pulzusmérő: azaz a hit és tudomány! A keresztet még Rékától kaptam régebben, de csak egy éve kezdtem rendszeresen viselni. Azóta minden nap imádkozom, és fontosnak tartom, hogy érezzem Krisztus jelenlétét a napjaimban, így az edzéseimen is”

– fogalmazott Schobert Norbi.

Gyurcsány Ferenc Karsai Dániel haláláról: „Elment egy kitűnő ember”

Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök hosszabban reagált Karsai Dániel halálhírére, ami időközben bejárta a sajtót.