Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,72 Ft
Euró
388,64 Ft
Font
451,77 Ft
Bitcoin
61,672 $

A Barcelona legjobbja még mindig nem talált be a PSG-ben

Egyre több kritikát kap a Barcelonától igazolt Dembélé, aki látható módon küszködik Párizsban, még csak gólja sincs.

Fotó: EPA/TERESA SUAREZ
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Barcelona őrületes összegért igazolta le jó pár esztendővel ezelőtt Dembélét Neymar helyére, de hamar kiderült, hogy gondok lesznek. A francia szélső rengeteget volt sérült, így nehezen tudott formába lendülni.

Amikor ez végre sikerült, megint megsérült, majd ismét visszatért. A Barcelona biztos volt abban, hogy Dembelé hosszabbítani fog, mivel jól érezte magát Xavi irányítása alatt, és egyértelműen a legjobb tudott lenni. Soron kívül Az inflációra hivatkozva többször is árat emelhetnek a bankok

Végül fordulat következett be az ügyben, Dembelé nem írta alá az új szerződését, és Párizsba költözött. Messze kevesebb pénzt fizettek érte, mint amibe korábban került, nem beszélve a fizetéséről.

A sors furcsa fintora, hogy máris az eligazolásáról, esetleges kölcsönadásáról beszélnek, mert egyelőre még csak gólja sincs a PSG-nél. Legutóbb a Rennes otthonában lépett pályára a csapat, és ezúttal magabiztosan nyertek.

Vitinha, Hakimi és Muani voltak a gólszerzők, addig Dembelé a 75. percben elhagyta a pályát. Ami ezúttal a neve mellett szólt, az a gólpassz az első gólnál, de ez összességében még mindig kevés, addig a PSG 8 fordulót követően 15 pontos a 16 pontos Nice és a 17 pontot gyűjtött Monaco mögött.

Tuchel szerint katasztrofális, amit a bírói stáb tett velük szemben Madridban

A Bayern München edzője nem volt elégedett a vonalbíró és a játékvezető munkájával, aminek hangot is adott az elvesztett Bajnokok Ligája elődöntő után.k