Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,802 $

Majdnem elsírta magát Curtis és Manuel a The Voice-ban

Megható pillanatok is voltak a The Voice legutóbbi adásában, melynek ideje alatt Curtis és Manuel majdnem elsírta magát.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország / The Voice
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Táncdalfesztivál hozta meg az áttörést Orgován Dorina zene karrierjében. A 20 éves Orgován Dorina kicsi kora óta imád színpadon állni és énekelni. Több kisebb tehetségkutatóban is indult már, de zenei karrierjében a nagy áttörést a Szolnoki Táncdalfesztivál hozta meg – írja az RTL Magyarország.

Orgován Dorina: Egyszer (Rúzsa Magdi) Orgován Dorina a The Voice hatodik meghallgatásán Rúzsa Magdi Egyszer című dalát adta elő. Majdnem elsírta magát Curtis és Manuel – tudhattuk meg. Soron kívül Ákosnak feltették a kérdést: Orbán Viktor vagy Magyar Péter? (videó)

Orgován Dorina produkciójára az összes coach megfordult, akinek még volt szabad hely a csapatában. Curtis szerint Dorina a tenyerében tartotta a lelküket, Manuelét pedig meg is szorította. „Olyan szinten a hatásod alá kerítettél, hogy esküszöm, féltem megfordulni, nehogy elsírjam magam” – vallotta be Manuel a 20 éves énekesnőnek.

Állva tapsolta az egész stúdió Budai Krisztofert, aki döntésével sokkolta a coachokat. „Olyan hangszíned van, hogy az elejétől a végégig rázott a hideg” – árulta el Trokán Nóri Budai Krisztofernek. Manuel pedig úgy érezte, a 18 éves énekes kirázta a kisujjából a dalt, ezért arra is kíváncsi, mi történne, ha kicsit meg is erőltetné magát. Miklósa Erika annyira akarta a versenyzőt, hogy a blokkolót is bevetette Curtis ellen, de hiába…

Szentkirályi Alexandra: Karácsony meg sem próbálta felszámolni a korrupciót

Szentkirályi Alexandra azt mondja, Karácsony Gergely első ciklusa alatt meg sem próbálta felszámolni a korrupciót Budapesten.

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.