Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,780 $

Megvillant Schobert Norbi Jr. izmos karja bokszolás közben

Schobert Norbi nagyon keményen és alázatosan készül élete talán eddigi legnagyobb fizikai kihívására.

...svg content...Fotó: Instagram/Norbert Schobert Jr.
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi és Rubint Réka családja ünnepel, hiszen Schobert Lara betöltötte a 20. életévét. Ez egy igen kerek és különleges szám, ami egyúttal azt is bizonyítja, milyen gyorsan telik az idő, mondhatni megállíthatatlanul.

Rendre a gyerekek jelentik a mércét az idő múlásával, pedig mintha csak tegnap lett volna, amikor Réka és Norbi bejelentette, megszületett az első gyermekük. Azóta Norbi és Zalán is világra jött, és a nagyobbik fiúk szintén nagykorú lett. Soron kívül Fátyolfelhős, napos időnk lesz hétfőn, 19 fok körül alakul a hőmérséklet napközben

A Farm VIP-t még 17 évesen nyerte meg, most pedig arra készül, hogy 18 évesen a Sztárboksz győztese legyen. Egyelőre nem ismert, ki lesz az ellenfele, így nem is tud ellene felkészülni, ami csak izgalmasabbá teszi a dolgokat.

Norbi alázatosan edz, már kora reggel ott van a bokszteremben. A fizikai állóképességével eddig sem volt gond, erős alapokkal vághatott neki a felkészülésnek, ami gyakorlatilag fél éve tart, így a mezőny közel profi szintre érhet az intenzív edzések miatt.

Természetesen Norbinak is profi edzője van, aki mindenre megtanítja őt. Láthatóan sokat izmosodott a fiatal srác, egy pillanatra sem vesz vissza, és mindent megtesz, ami csak tőle telik vagy lehetséges.

Deutsch Tamás: Magyar Péter nagyon nem az, akinek látszik

Deutsch Tamás reagált Magyar Péter bejelentésére, miszerint továbbra sem mond le mentelmi jogáról.