Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,90 Ft
Euró
387,48 Ft
Font
451,70 Ft
Bitcoin
65,716 $

Jákli Mónika sírva vallott párja, Boráros Gábor hűtlenségéről a Nyerő Párosban

Boráros Gábor és Jákli Mónika egy nagyon szimpatikus és összetartó páros, de Gábornak volt egy félrelépése, ami még mindig fájó számukra.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország / SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Nyerő Páros legutóbbi epizódjában a sztárok egymás előtt vallottak fájdalmaikról. Vastag Csaba felesége, aki már az első napon elsírta magát, szintén rendkívül őszinte és mély szavakat fogalmazott meg.

Nagyon fájó számára, hogy Csaba családja nem fogadj el őt, mert nem megy el valahova 8 órában dolgozni. Márpedig a munkája igenis fontos, az énekes fellépéseit intézi, de ezt nemigazán látják át az emberek. Soron kívül Ők a legesélyesebbek rá, hogy kihúzzák a lottó nyerőszámokat

Boráros Gábor is elsírta magát, még mindig nehéz beszélnie a hűtlenségéről, amit élete párja, Jákli Mónika ellen követett el. Annyira súlyos volt a helyzet, hogy a gyermekük megszületését követően négy hónapot külön töltöttek.

Mónika döntése érthető volt, mert megtudta, hogy az ismert MMA-harcos megcsalta őt. Az influenszer még bele sem kezdett fájdalmas története mesélésébe, amikor elsírta magát, még mindig hatással van rá a múlt.

„Nem tudom, mit megadnék azért, hogy ezt a részt kitöröljem az életemből, annyira fájdalmas időszak volt” Gábor számára is rendkívül fájdalmas mindez, és ha tehetné, visszamenne az időben, hogy meg nem történtté tegye a dolgokat.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.

Hivatalosan is bejelentették, mikor érkezik a GTA 6

A Grand Theft Auto 6 már úton van, és a Take-Two megerősítette, mikor is érkezik pontosan a következő epizód.

Sarka Kata még az esti órákban is edzett, nagyon motivált (videó)

Sarka Kata női Terminatorként edz, nagyon motiváló, amit csinál, és ezzel rengeteg nőnek adhat erőt a közösségi médián keresztül.