Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,326 $

Néma csend volt a Manchester United öltözőjében az újabb BL-vereség után

Christian Eriksen nagy csalódásról beszélt.

...svg content...MTI/EPA/PETER POWELL
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Mint arról beszámoltunk, újabb vereséget szenvedett a Bajnokok Ligájában a több sebből vérző Manchester United. A Vörös Ördögök a török Galatasaraytól kaptak ki az Old Traffordon, a mérkőzés végén ráadásul még emberhátrányba is kerültek.

A dán Christian Eriksen a mérkőzést követő nyilatkozatában elmondta, hogy mi vezethetett az újabb vereséghez, és bár úgy véli, hogy hosszú még a szezon, és lehet javítani, az kétségtelen, hogy a Manchester Unitednél most siralmas lehet a hangulat. Soron kívül Több mint ötvenszer szúrtak meg egy 15 éves fiatalt Franciaországban, majd élve felgyújtották

„Ez egy nagy csalódás. Nagyon csendes volt az öltöző. Voltak jó periódusaink, nem az önbizalommal van baj, hanem inkább a csapat tudatosságáról. Sok dolgunk van még” – fogalmazott Eriksen.

„Rossz döntéseket hoztunk a rossz pillanatokban. Ha nem követjük el a hibáinkat, akkor nem kapunk olyan gólokat, mint amilyeneket ma este” – tolmácsolta a dán játékos szavait a 90min.com.

A Manchester United két fordulót követően a Bajnokok Ligája A csoportjának utolsó helyén áll, miután a Bayern Münchentől és a Galatasaraytól is vereséget szenvedett. A bajnokságban sem megy jól Erik ten Hag csapatának, mindössze a 10. helyen állnak.

Azahriah bejelentette ideiglenes visszavonulását

A fiatal előadóművész pihenésre és fejlődésre hivatkozva tart szünetet karrierjében.

Több mint ötvenszer szúrtak meg egy 15 éves fiatalt Franciaországban, majd élve felgyújtották

Kegyetlenül meggyilkoltak egy 15 éves fiút a dél-franciaországi Marseille-ben, ami újabb bizonyítéka a városban dúló kábítószerrel összefüggő erőszaknak.

Tajvanon új irányt vett a szórakoztatás, kínai inváziót feldolgozó művek kerültek előtérbe

A tajvani szórakoztatóipar korábban tabuként kezelt témája, a potenciális kínai invázió most a könyvektől a társasjátékokig számos platformon megjelent.