Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,007 $

Bikiniben villant Kocsis Alexandra, Balin is csodálatosan néz ki

Az év minden napján csúcsformában van Kocsis Alexandra, lenyűgöző látványt nyújt a megjelenése, Balin még inkább.

...svg content...Fotó: Instagram/Kocsis Alexandra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Egyre nehezebb követni a hírességekkel történteket, akik kapcsán megtudhattuk, hogy Lil G testépítői babérokra tör. Lenyűgöző formának örvend, viszont sokkal többet szeretne kihozni magából.

Évekkel ezelőtt Tóth Andi lépett erre az útra, aki a küzdősportoknak köszönhetően is lett még formásabb, mint azelőtt. Az énekesnőről olyan szexi fehérneműs fotók készültek, hogy a nők is gratulálnak neki. Soron kívül Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Curtis sem panaszkodhat, rendkívül sportos és csinos barátnője van, aki egy több mint különleges Szoboszlai mezzel lepte meg. Olyan ajándék volt ez Judittól, amire a rapper mindig emlékezni fog és hálás lesz.

Vajna Timi pedig a világ másik oldalán ünnepelte a születésnapját. A 41 éves lett a magyar híresség, aki akár modell is lehetne, annyira lenyűgöző vonalakkal rendelkezik, nehéz rá szavakat találni.

Kocsis Alexandra ugyancsak ez a kategória, tökéletes teste van. Nemrég visszatért Balira, ahol imád lenni, és nem kell igazán magyaráznunk azokat a formákat, amiket alább láthattok a fotó segítségével.