Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,71 Ft
Euró
388,61 Ft
Font
451,90 Ft
Bitcoin
62,687 $

Továbbra is vizsgálja a rendőrség a Manchester United játékosával kapcsolatos vádakat

Antony volt barátnőjének jogi képviselői újabb közleményt adtak ki.

MTI/EPA/PETER POWELL
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Habár a Manchester United engedélyezte Antony számára, hogy visszatérjen a csapat edzéseire, nagyon úgy tűnik, hogy bántalmazási ügyének még koránt sincs vége – számolt be róla a 90min.com.

Gabriela Cavallin egyike annak a három nőnek, akik bántalmazással vádolják a játékos, ügyvédei pedig újabb nyilatkozatot adtak ki ügyfelük nevében, melyben arra hívják fel a figyelmet, hogy a vizsgálatok tovább folytatódnak. Soron kívül Nagyot bukott Valter Attila a Giro d’Italia ötödik szakaszán

„A játékos ügyét még mindig vizsgálja a manchesteri rendőrség és a brazil rendőrség egyaránt, és továbbra is úgy gondoljuk, hogy a bíróság előtt kell felelnie” – közölték.

A brazil labdarúgó végig együttműködést mutatott a hatóságokkal, az ellene felhozott vádakat ugyanakkor hazugságnak tartja, néhány héttel ezelőtt pedig könnyek között adott interjút az ügy kapcsán.

Azóta a Manchester United úgy döntött, hogy visszatérhet a csapathoz, ám a klub folyamatosan figyeli a rendőrségi vizsgálatok fejleményeit, kiemelve, hogy továbbra is elítélik a bántalmazás összes formáját.

Érdi bölcsődei botrány: további részletek kerültek napvilágra a gyermekbántalmazásról

Sokakat felkavart az érdi bölcsődében történtek, melynek kapcsán újabb részletek derültek ki.

Ekkor tűnik el a Földről az emberiség egy szuperszámítógép szerint

Brit kutatók szerint ha nem sikerül visszaszorítani a globális felmelegedést, az emberiségnek egészen egyszerűen vége lesz. De arra is készült szimuláció, hogy mikor következne ez be.