Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,374 $

Azahriah rekordot állít fel: önálló koncertet ad a Puskás Arénában jövő májusban

Ezzel az ifjú és elsöprően népszerű dalszerző-énekes lesz az első magyar előadó, aki önálló koncertet ad a Puskás Arénában.

...svg content...Fotó: MTI/Vasvári Tamás
Kult

Takács Petra

Szerkesztő

Első magyar előadóként Azahriah önálló koncertet ad a Puskás Arénában 2024. május 25-én. A még mindig csak 21 éves dalszerző-énekes napjaink egyik legnépszerűbb magyar előadója: YouTube-megtekintései hamarosan átlépik a 323 milliót; a Spotify-on havonta mintegy 25 milliószor játsszák le a számait – közölte a szervező Broadway Event hétfőn az MTI-vel.

Mint írták, Azahriah először megtöltötte a Budapest Parkot, tavaly a Sziget nagyszínpadán lépett fel, idén pedig telt házas koncertet adott a Papp László Budapest Sportarénában. A dalszerző-előadó 2024. május 25-én grandiózus látvánnyal és számos meglepetéssel készül. Soron kívül Záporok és zivatarok várhatók pünkösdhétfőn, néhol még jégeső is lehet

Azahriah folyamatosan új dalokon dolgozik, idén novemberében tízállomásos európai turnéra indul, ennek koncertjei nagyrészt már most teltházasak.

Pályafutását youtuberként kezdte, énekesként és dalszerzőként 2021-ben lépett először színpadra. Az év novemberében nyert az MTV EMA helyi előadó kategóriájában, és a OneRepublic előzenekaraként színpadra állhatott a Hősök terén.

Mára az egyik legfelkapottabb magyar előadóvá vált; júniusban a Stadiumx producerduóval, a Grammy-díjas Sam Martin énekessel jelentetett meg közös dalt és klipet Heaven címmel, önálló albumot legutóbb Memento címmel adott ki.

(MTI)