Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,24 Ft
Euró
385,62 Ft
Font
449,36 Ft
Bitcoin
65,885 $

10 kubai migráns halt meg egy mexikói kamionbalesetben

A sok halott mellett sokan megsérültek, így lehetséges, hogy tovább fog növekedni az áldozatok száma.

...svg content...Fotó: Unsplash/Denisse Leon
Dél-Amerika

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rövid időn belül két tömegtragédia is történt Mexikóban. Mint arról korábban beszámoltunk, keresztelő közben beomlott egy mexikói templom tetőszerkezete, ami miatt sokan életüket vesztették.

Szintén az elmúlt hétvégén történt az a baleset, amiben legkevesebb 10 kubai migráns hunyt el. 17 másik pedig súlyosan megsérült, amikor az őket szállító teherautó balesetet szenvedett a dél-mexikói Chiapas államban.

A baleset az autópályán történt, miközben a Guatemalából Mexikóba érkező, az Egyesült Államok felé tartó úton megtörtént a tragédia. A Ford teherautójának vezetője, melyet nem ennyi ember szállítására terveztek, elmenekült a helyszínről.

Túl gyorsan hajtott a sofőr

A Reuters azt írja, az első jelentések szerint a sofőr túl gyorsan hajtott, majd elvesztette az uralmát a jármű felett, és felborult. A felvételeken egy rendszámtábla nélküli teherautó látható, mely az oldalára borulva állt meg az árokban.

A 17 sérültet kórházba szállították, és jelenleg megfigyelés alatt tartják őket. A halott migriánsok egyike gyermek volt, rajta sem lehetett már segíteni, olyan súlyos sérüléseket szenvedett a balesetben.

2021 decemberében legkevesebb 54, feltehetően közép-amerikai származású ember vesztette életét, amikor egy teherautó felborult Chiapasban. A legutóbbi baleset is hasonló volt, mely ugyancsak sok áldozatot követelt.

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.

3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Húsz perc híján négy órán át tartott Robert Fico operációja az ellene elkövetett merénylet miatt, és most már csak a szervezetén múlik, hogyan sikerül megküzdeni a sérüléseivel.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.