Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,611 $

Tóth Andi imádja a kutyáját (fotók)

Tóth Andi és kutyája között különleges a kapcsolat, nagyon szeretik egymást, igazi családtagként tekint az énekesnő Bailey-re.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Andi nemrég számolt be arról, hogy támadás érte a kutyáját, de szerencsére életben maradt. Megúszta súlyosabb sérülések nélkül, amiért hálás lehet az égieknek, mert amikor egy másik kutya ráfog a társa nyakára, az sok veszélyt hordoz magában.

Nem történt tragédia, és Bailey is jól kezelte a helyzetet, talán már el is feledte azt. Andi közben hosszasan reagált egy róla megjelent cikkre, illetve cikkekre, mialatt tisztázta, mi is történt pontosan. Soron kívül Karácsony Gergely Karsai Dániel haláláról: „Köszönöm, amit értünk tettél”

Eredetileg pihenni szeretett volna, de kénytelen volt reagálni, mert nem mindent tűr el. Az évek alatt sokat tűrt, viszont elege van már ebből, és van egy határ, amit jobb nem átlépniük az embereknek.

A TV2 színpadán tért vissza és nagyot énekelt, viszont továbbra sem ad koncerteket. Ezt sokan bánják, és egyelőre arról sincs információ, hosszabb távon fog-e szerepelni valamelyik nagy műsorban.

Ami biztos, hogy különleges közte és a kutyája között a kapcsolat. Nagyon szeretik egymást, és mindenki láthatja, mennyit nőtt a hónapok alatt Bailey, akivel Andi élete egyik legnagyobb álma teljesülhetett.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsonyék tudomást sem vesznek a budapestiekről

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz fővárosi politikusa szerint rájuk számíthatnak a budapestiek, addig Karácsony Gergelyék tudomást sem akarnak venni a fővárosban élőkről.