Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,32 Ft
Euró
396,70 Ft
Font
469,56 Ft
Bitcoin
61,583 $

Őrületesen szexin táncol Tolvai Reni (videó)

Tolvai Reni nemcsak éneklésben, sminkelésben és formában kiemelkedő, hanem többek között táncban is.

...svg content...Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Továbbra is azt mondjuk, Tolvai Reni szereplése hatalmas durranás lenne a Dancing with the Starsban, de sajnálatos módon az énekesnő nagyon kevés televíziós felkérést vállal el. Nem tudjuk, volt-e felkérése a TV2 részéről a DWS kapcsán, mindenesetre nagyon is el tudnánk képzelni őt benne.

Az idei mezőny minden eddiginél erősebb, Eszenyi Enikő például legalább 20 évet letagadhatna a korából. Nagyobbnál nagyobb nevek, énekesnők is táncolni fognak, többek között Radics Gigi is nagy örömmel mondott igent. Soron kívül Gyurcsány Ferenc bejelentette, nem mond le

Valószínűleg lesz ötödik évad is, így lehet arra némi remény, hogy Reni is bemutatkozik a műsorban. Fergeteges formában van, őrületesen jól mozog, szóval minden adott lenne ahhoz, hogy taroljon a táncversenyben.

Meglátjuk, hogy mit hoz a jövő, mindenesetre Reni így sem unatkozik. Dolgozik az új dalain, koncerteket ad, fotózásokra jár, és amikor teheti, jól érzi magát a barátaival, kikapcsolódnak például egy bulin.

Nemrég olyasvalamit is felfedezett magán, amit eddig nem, majd nem sokkal később szexi táncos videókat osztott meg magáról, ahogyan odahaza forgatja a csípőjét. Ha kíváncsi vagy Reni táncára, akkor csak kattints erre a linkre.

Vitézy Dávid reagált a döntésre, Karácsony Gergely megkapta a magáét

Vitézy Dávid is reagált a hivatalos döntésre, miszerint az a döntés született, hogy nem lesz új választás Budapesten, tehát Karácsony Gergely marad a főpolgármester.