Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,01 Ft
Euró
384,63 Ft
Font
452,14 Ft
Bitcoin
70,312 $

Tavasszal végre megkezdődhet a Minecraft-film forgatása, Jason Momoával a főszerepben

Lassan egy évtizede dolgoznak rajta, most végre premierdátumot kapott.

...svg content...London, 2021. szeptember 28. Jason Momoa amerikai színész a Nincs idõ meghalni (No Time To Die) címû film világpremierjén a londoni Royal Albert Hallban 2021. szeptember 28-án. A 25. James Bond-filmet szeptember 30-tól vetítik a brit mozik. MTI/EPA/Neil Hall
Kult

Bense Róbert

Szerkesztő

A Warner már 2014 óta dolgozik az élőszereplős Minecraft-filmen, az elmúlt kilenc évben pedig három írói gárdát „fogyasztottak el”, míg végül Jared Hess rendező és Allison Schroeder író mellett döntöttek.

Habár eddig csak egyetlen szereplőt, Jason Momoát jelentettek be, a forgatókönyv már kész, és ha minden a tervek szerint alakul, jövő tavasszal elkezdik a forgatást. A munkálatokra ugyanakkor jelentős hatással lehet a színészek sztrájkja, melynek kapcsán azonban hamarosan megegyezés születhet. Soron kívül Remek hírrel szolgált a BKK: elkészült a gyalogosátkelő az Astoriánál

Amennyiben mégis kedvezőtlen fordulatot venne a sztrájk, úgy a Sonic 3-hoz hasonlóan itt is először az élő szereplők nélküli jeleneteket készítik el. Mindenesetre a premier időpontját már kijelölték, a bemutatót 2025. április 4-én tartják – írja a Gamerant.

A dátumot illetően persze csak reménykedni lehet, hogy nem módosítják ismételten, hiszen korábban már 2019-et, valamint 2022-t is említették. A Warner számára viszont rendkívül fontos projektnek számít a film, a DC-mozikon kívül talán a legnagyobb kasszasikert várják tőle.

A Minecraft minden idők legnépszerűbb játéka, amelyből több mint 230 000 000 példányt adtak el a különböző platformokon. Egy olyan nagy névvel, mint Momoa, a bevételei a Super Mario Bros. filmével vetekedhetnek, ami világszerte csaknem 1,3 milliárd dollárt hozott.