Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Neymar Ibizáról köszönt be, nagyon jó hangulatban van

A brazil csillag élvezi a szünetet, és egy igazi partiparadicsomból jelentkezett be, ahol mindig nagyon nagy bulikat rendeznek, és jól érzi magát az ember.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

A brazil csillag élvezi a szünetet, és egy igazi partiparadicsomból jelentkezett be, ahol mindig nagyon nagy bulikat rendeznek, és jól érzi magát az ember.

A világsztárok lehetőségei egyszerre korlátlanok és korlátozottak. Korlátlanok, mivel rengeteg pénzzel rendelkeznek, és sok helyen igazi VIP-k, és korlátozottak, hiszen az ismertségük hatalmas érdeklődés övezi őket. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Ez az állandó figyelem pedig egy idő után nagyon zavaró tud lenni, és nem élhetnek úgy, mint az átlagemberek, így ennek is vannak negatív hatásai, mint minden másnak az életben. Szóval bizonyos szempontból nekik sem könnyű.

RAMOS SZERELME EGY IGAZI SZÉPSÉG

Természetesen sajnálnunk azért nem kell őket, mert rengeteg más mindenben pedig olyan élményeket gyűjthetnek, amiket mi, átlagemberek soha. Erre mondják azt, hogy valamit kapunk, és valamit el is veszítünk.

Neymar mindig is nagy partifigura volt, amellett, hogy imádja a családját, és rengeteg alkalommal viselkedett már példamutatóan. A brazil csillag egy ideje Párizsban él, ami egy teljesen más környezet számára, mint Barcelona volt.

Ez persze nem azt jelenti, hogy mindig egy helyen kell maradnia, és a magángépekkel könnyen eljuthat a világ másik felére. Most túl sokat nem kell utaznia, mert Ibiza nincs messze. Egy igazi álomhely, többek között a bulik miatt is.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/koroknyai-virag-egyetlen-keppel-mutatta-meg-hogy-mennyire-szexi/