Dollár
392,41 Ft
Euró
411,02 Ft
Font
476,45 Ft
Bitcoin
17,061 $

Ramos szerelme a családi medencében egy gumiflamingón: forró!

Style
not image

A T-800-as

Szerkesztő

Pilar Rubio is nagy népszerűségnek örvend a közösségi médiában, és ez nemcsak Sergio Ramos miatt van így, aki lassan 10 éve a párja.

Pilar Rubio is nagy népszerűségnek örvend a közösségi médiában, és ez nemcsak Sergio Ramos miatt van így, aki lassan 10 éve a párja.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

Nem túlzás azt állítani, hogy Pilar Rubio az egyik legszebb nő Spanyolországban. Idén márciusban lett 42 esztendős, és még mindig úgy néz ki, mintha a 30-as évei elején járna. Egy páratlan szépség, aki boldog családban él.

Sergio Ramos, a Real Madrid sztárvédője imádja a szerelmét, és reméli, hogy együtt öregedhetnek meg. A hűséges spanyol világsztár sok kedves pillanatot okozhat szíve választottjának, aki a médián kívül modellként és színésznőként is dolgozott.

CURTIS ÉLETE ISMÉT VÁLTÓPONTHOZ ÉRKEZETT

Az Instagramon például már több mint 5 millió követője van, ami egy igen nagy szám. Sok nagyobb sztár fele ennyi követővel sem rendelkezik, de nem is ez a legfontosabb. Pilar büszke anyuka is, és a három gyermekével egy ige nagy családot alkotnak.

Miután Ramos a világ egyik legjobban kereső futballistája, mindent meg tud adni a családjának, és egy hatalmas házban élhetnek. A medence sem maradhatott ki, amiben mindenki kényelmesen elférhet.

Innen láthatunk most egy képet a modellalkatú Pilarról, aki ezzel a látványos gumiflamingóval kelt vízre a fehér színű egyrészes fürdőruhájában, ami vadítóan áll rajta. Nagy divattá váltak ezek a szettek, és nem véletlenül.

https://www.instagram.com/p/CEW0IzUDtLa/

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/molnar-zsofi-ezzel-a-bikinis-kepevel-meg-a-teret-is-meghajlitotta/