Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,77 Ft
Euró
386,99 Ft
Font
451,81 Ft
Bitcoin
66,154 $

Szívükbe zárták Szoboszlait a Liverpool ultrái, külön molinót készítettek neki

A magyar játékos szülővárosának neve is szerepelt rajta.

...svg content...MTI/EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik hamar közönségkedvenc lett Liverpoolban, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy augusztus hónap játékosává választották a csapat drukkerei, akik most ismét egy különleges dologgal kedveskedtek neki.

A West Ham United elleni – szintén győzelemmel megvívott – bajnoki meccsen ugyanis egy molinót lengettek a B középben. A magyar színekről gyorsan ki lehetett találni, hogy kinek szól, ráadásul Szoboszlai neve mellett a „Székesfehérvár”, valamint a „Hungary” felirat is szerepelt. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

Mint azt az Index a Liverpool Echora hivatkozva megírta, a molinót nem magyar drukkerek feszítették ki az Anfield legendás szektorában, a „Kop”-ban, hanem a csapat törzsszurkolói.

Szoboszlai nem mellesleg a West Ham ellen is remekelt, a 3-1-re végződő találkozón a magyar válogatott csapatkapitánya több mutatóban is a legjobb volt a pályán.

A Liverpool szerda este lép ismét pályára, ezúttal a Ligakupában, ahol a Championshipet vezető Leicester City lesz Jürgen Klopp csapatának ellenfele.