Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,50 Ft
Euró
385,00 Ft
Font
450,79 Ft
Bitcoin
70,097 $

A landolás után derült ki, hogy az út alatt meghalt egy utas

A többi utas csak akkor vette észre, hogy valami baj van, amikor készülődni kezdtek. A kiérkező mentősök megpróbálták újraéleszteni, sajnos azonban már késő volt.

...svg content...Fotó: Unsplash
Európa

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Mirror a Connexion című francia lapra hivatkozva arról írt, a British Airways Londonból Nizzába tartó járatán utazott egy idős hölgy, akiről az utasok végig azt hitték, hogy csak mélyen alszik, ám a landolás után kiderült, hogy az asszony útközben életét vesztette.

A 73 éves nő csütörtökön, a Heathrow nemzetközi repülőtéren szállt fel a légitársaság 348-as járatára, amelynek célállomása a dél-franciaországi város volt. A többi utas viszont csak akkor vette észre, hogy valami baj van, amikor készülődni kezdtek. Soron kívül Érdemes figyelni, több banknál is jelentősen megemelkedtek az éves díjak

Megpróbálták felébreszteni, de az utas nem reagált. Ezt követően értesítették a gép személyzetét, akik azonnal hívták a mentőket. A kiérkező szakemberek megpróbálták újraéleszteni a nőt, sajnos azonban már késő volt.

A nizzai repülőtér egyik tisztviselője elmondta, hogy az idős hölgy, akit nem sikerült azonosítani, feltehetően szívrohamot kapott. Hozzátette, helyi idő szerinte este 10 órakor halottnak nyilvánították.

„Sajnálatos módon egy utas elhunyt a London Heathrow-ról Nizzába tartó járaton. Gondolataink az ügyfél családjával vannak ebben a nehéz időszakban. Nem áll módunkban további részleteket közölni vagy megerősíteni az utasról”

– nyilatkozta a British Airways.