Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,103 $

A Real Madrid veresége ellenére is sportszerű maradt Jude Bellingham

Bellingham visszafogott teljesítmény nyújtott, de tiszteletteljes maradt.

...svg content...MTI/EPA/Rodrigo Jimenez
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Mint arról beszámoltunk, a magabiztos szezonkezdetet követően elszenvedte első vereségét a La Liga új idényében a Real Madrid, így a Barcelona megtartotta első helyét a tabella élén.

Az Atlético Madrid 3-1-re győzött hazai pályán a Blancók ellen, Jude Bellingham pedig érthető módon csalódottan ballagott le a Metropolitano gyepéről. Egyvalamire azonban így is nagyon odafigyelt. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Méghozzá arra, hogy ne lépjen rá a pálya mellett elterülő Atlético címerre, ami valószínűleg kihúzhatta volna a hazai drukkereknél a gyufát, akik meglehetősen paprikás hangulatban voltak Bellingham korábbi belépője miatt.

A mérkőzés utolsó pillanataiban ugyanis csúnyán odalépett Correának az angol játékos. Végül Bellingham tiszteletteljes döntése lehűtötte a kedélyeket – számolt be róla a Marca.

A Real Madrid részéről ugyanakkor van ok a csüggedtségre, hiszen – mint várható volt – kiderült, hogy Bellingham sem húzhatja ki minden meccsen a pácból a csapatot, mint ahogy tette azt a hétközi BL-találkozón. Carlo Ancelotti szerint a védekezéssel volt a legnagyobb gond, hiszen egy meccs alatt kaptak annyi gólt, mint az azt megelőző öt találkozón.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.