Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,818 $

Sürgősségi műtéten esett át Sophia Loren, miután elesett otthonában

A 89 éves legenda a hétvégén svájci otthonában esett el, melynek következtében sürgős műtéten kellett átesnie.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Nina Prommer
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Sajtóértesülések szerint Sophia Loren egy sürgősségi műtéten esett át, miután a hétvégén a svájci Genfben található háza fürdőszobájában elesett. A Metro információi szerint a színésznő az esés következtében több csonttörést is szenvedett.

Úgy tudni, többek között a csípője és a combcsontja is megsérült, így azonnal kórházba szállították, ahol az orvosok sürgősségi műtétet hajtottak végre rajta. A balesetet nem sokkal később megerősítette a saját nevével fémjelzett étteremlánc csapata, akik az Instagramon egy bejegyzésben osztották meg a hírt: Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

„Egy, a genfi otthonában történt esés következtében Loren csípőtörést szenvedett. A műtét pozitív eredménnyel zárult, most egy rövid felépülési időszak, majd a rehabilitáció következik. Szerencsére minden a lehető legjobban alakult, és hamarosan újra köztünk lesz. A Sophia Loren Étterem egész csapata megragadja az alkalmat, hogy mielőbbi felépülést kívánjon neki.”

Loren kedden nyitotta volna meg egyik éttermét az olaszországi Bari városában, mely étteremláncának negyedik vendéglátóhelye, ám az eseményt most lemondták, ahogy a többi nyilvános szereplését is a közeljövőben.

Miután Loren elesett otthonában és súlyos sérüléseket szenvedett, a néhai férjével, Carlo Pontival kötött házasságából született két fia, az 55 éves Carlo Jr. és az 50 éves Edoardo végig mellette voltak a kórházi kezelés alatt.

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.