Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

Nincs most szexibb Tuvic Aleksandra bikinis videójánál

Nem kevés pasi udvarolna Tuvic Aleksandrának, aki ezúttal bikiniben mutatta meg a formás és szexi testét.

...svg content...Fotó: Instagram/Tuvic Aleksandra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tuvic Aleksandra sokak számára ismert, köszönhetően a TV2-nek, mely már a harmadik műsorában ad neki lehetőséget a szereplésre. Először A Nagy Ő-ben tűnt fel, ahol egyértelműen az egyik legjobb nő volt.

Sajnos valamiért nem volt meg a kémia közte és A Nagy Ő között, így jobbnak látta, ha még a kiesése előtt kisétál az ajtón. Sajnálták a nézők, mert érdekes és nagyon látványos karakter volt, de ez akkor így alakult. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Aleksandra a Farm VIP-ban is feltűnt, án egy szerencsétlenül alakult párbaj végén hamar búcsúzott. Nemigazán bánta, mert így sok élményt szerzett abban a pár napban, és folytathatta luxuséletét.

A méretes dekoltázzsal és különleges fenékformával rendelkező híresség jelenleg a Kőgazdag Fiatalokban szerepel, szintén nagy sikerrel. Ezzel betekintést nyerhetünk a luxus életébe, amit szintén sokan irigyelnek.

Ha pedig bikinit visel, ott aztán csak rá fog szegeződni a figyelem. Döbbenetesen látványosak azok a formák, amiket visel, és azt sem mondhatjuk, hogy túlságosan is szégyenlős lenne, mert nem az.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.