Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

Béres Anett egészen közelről mutatta meg az arcát

Béres Anett is azon nők közé tartozik, akik letagadhatnának pár évet a korukból, remekül tartja magát.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország / SajtóKlub
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Béres Anett egyértelműen az egyik legcsinosabb híresség, és ezt a súlyos balesete ellenére is elmondhatja magáról. Rendkívül vonzó, viszont az a bizonyos nagy szerelem még mindig nem köszöntött be az életében.

Ismert emberként nincs könnyű dolga, hiába özönlenek tömegével a bókok az oldalára, és minden bizonnyal rengeteg üzenetet is kap. Anett viszont nem adja fel, és igyekszik tovább fejlődni, minden szinten. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Zseniális formában köszönt el a nyártól, és már most készen állhatna a 2024-es szezonra. Kíváncsian várjuk, mennyit hoz ki magából jövőre, mert kivételes alapokkal rendelkezik, dicséretes a sportos életmódja.

Anett is azon a véleményen van, hogy teljesen mindegy, mit mondanak róla, mert kizárólag az számít, ki mondja. Ezzel is egyet tudunk érteni, érdemes követni a ValóVilág sztárját a közösségi médiában.

„Teljesen mindegy, hogy mit mondanak Rólad, csak az számít, hogy ki mondja!” – üzent Anett, akitől nem állnak távol ezek a mélyebb üzenetek. „Nem vagyok köteles, hasonlítani arra a képre, amit mások alakítottak ki rólam!” – írta egy másik posztjában.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.