Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,58 Ft
Euró
402,16 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
63,401 $

„Hibának nevezte” Mourinho és Conte kinevezését a Tottenham elnöke

Daniel Levy szerint vissza kell térniük a gyökereikhez.

...svg content...MTI/EPA/RUNGROJ YONGRIT
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Antonio Conte márciusban viharos körülmények között távozott a Tottenham csapatától. Három év alatt ő volt a harmadik edző, akit „elfogyasztott” a londoni együttes, mielőtt Ange Postecoglout kinevezték volna.

Korábban a portugál sztártréner, José Mourinho is megfordult a Spursnél, így nagy nevekből nem volt hiány a kispadon sem, a klub elnöke ugyanakkor úgy vélte, hogy nem volt jó lépés kinevezni a portugál és az olasz trénert – írja az ESPN. Soron kívül Puskás Peti is reagált: „Megöltetek ismét egy gyermeket, tönkretettetek egy családot”

„Én is ugyanúgy nyerni akartam, mint mindenki más. De a győzelmek elmaradása frusztrációt okozott, a nyomás miatt pedig úgy véltük, hogy nagy nevekre van szükségünk” – utalt a tavalyi szezonra Daniel Levy.

„Maruricioval volt egy nagyon jó időszakunk, de utána stratégiát váltottunk, az volt a cél, hogy meg is nyerjük a trófeákat. Mourinho és Conte is nagyszerű edzők, de talán nem ennek a klubnak” – ecsetelte Levy, aki szerint hibát követtek el a kinevezésükkor.

Az elnök szerint Postecoglou kinevezésével visszakapták a régi Tottenhamet, amely 57 éve a legjobb bajnoki rajtot vette, és öt forduló után a Premier League második helyén áll négy győzelemmel és egy döntetlennel.

Nem mindennapi felvételek készültek zsákmányukat felfaló cápákról

Hiába voltak óriási tüskéik és tapadtak erőteljesen a tengerfenékhez, a cápák akkor is elbántak velük.