Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,28 Ft
Euró
394,94 Ft
Font
465,84 Ft
Bitcoin
60,981 $

Véglegesen eldőlt Xavi jövője a Barcelonánál

Xavi sok más nagy klub közül válogathatna, de továbbra is a Barcelona projektjében hisz, ahol legendává vált.

...svg content...Fotó: EPA/Alejandro Garcia
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Barcelona élete sem volt egyszerű Guardiola távozása után, mert arra számítottak, hogy akár évtizedekig marad a sztáredző. Nem így lett, messze hamarabb távozott, és közben Messi is elhagyta a klubot, majd jöttek a súlyos anyagi gondok.

Végül Xavi került a kispadra a próbálkozások után, és úgy tűnik, az egykori klasszis középpályás a jó döntés. Hamar bajnoki címet nyert a csapatnak, ráadásul egy igencsak felemás kerettel, ami még csak köszönőviszonyban sincs azzal, amikor Messi és Ronaldinho mellett Iniesta, Puyol és a többi nagy tagja volt a keretnek. Soron kívül A magyarok egyik kedvenc gyümölcse is olcsóbb lett idén

Jelenleg azon dolgoznak, hogy a Bajnokok Ligájában is arassanak, mert az elmúlt két év óriási csalódást hozott. Xavi széke nem volt igazán veszélyben, ennek ellenére sem, és most úgy tűnik, minden a helyére került.

Fabrizio Romano azt írja, hogy Xavi és a Barcelona új szerződése rögzítésre került, mely 2025 júniusáig szól. Két héttel ezelőtt állapodtak meg, most pedig eljött az idő a hivatalos aláírásra, mellyel eldőlt Xavi jövője.

Xavi tehát marad a helyén, nincs változás, továbbra is bízik benne a klub, ő pedig egy pillanatra sem gondolkozott el azon, hogy máshol, esetlegesen Angliában, vagy Szaúd-Arábiában folytassa tovább.

Magyar Péter újabb maratoni országjárást tervez

2026-ig, a következő országgyűlési választásokig a legkisebb településekre is eljutna Magyar Péter, legalábbis ez a terve.

Most épp egy rakodógép égett ki teljesen egy szarvasmarhatelepen

A nagy hőség miatt egyre több jármű gyullad ki, ezúttal egy rakodógép égett ki, jelentős lehet az anyagi kár.

Távozás előtt állhat Marco Rossi?

Valós esélyesek lehetne arra vonatkozólag, hogy Marco Rossi több év után elhagyja a magyar kispadot, és máshol folytassa tovább.