Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,42 Ft
Euró
394,94 Ft
Font
465,84 Ft
Bitcoin
60,848 $

Sztankovics már most nagyon kedveli a Ferencváros szurkolóit

Maximálisan elégedett a Ferencváros edzője csapata és a szurkolók hozzáállásával, akik ezúttal is fenomenális hangulatot generáltak.

...svg content...Fotó: A Ferencváros kezdőcsapata a labdarúgó Konferencia-liga csoportkörének első fordulójában játszott Ferencvárosi TC és a szerb Cukaricki mérkőzés előtt a Groupama Arénában 2023. szeptember 21-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hiába került hátrányba a Ferencváros csütörtök este a Konferencia-liga első csoportmeccsén, már az első félidő vége előtt fordítottak. Ezzel lélektani előnyhöz is jutottak, ami csak dobott a csapat teljesítményén.

3-1 lett a vége, és a Ferencváros magabiztosan vezeti a csoportot, teljesen megérdemelten. Még egy győzelemmel közel kerülhetnek a továbbjutáshoz, különösen, ha ismét döntetlen születik a másik találkozón, amire van reális esély. Soron kívül Valaki magára tetováltatta Magyar Péter arcmását (videó)

Sztankovics elárulta, leginkább a hozzáállásnak örül, mert úgy véli, ez a legfontosabb a jó eredmények eléréséhez. Ezzel együtt a mutatott játékkal is elégedett volt, sikeres estén vannak túl a csapattal.

„Leginkább a hozzáállásnak örülök, mert ez a legfontosabb a jó eredmények eléréséhez. Kifejezetten jól játszottunk.” mondta az MTI kérdésére a szerb edző, aki fenomenálisnak nevezte a hangulatot az első hazai találkozóján a Ferencváros stadionjában.

A Ferencvároson nagy volt a nyomás, viszont remekül reagáltak a bekapott gólra. „Nagy volt a nyomás, de amikor hátrányba kerültünk, akkor sem a csapat, sem a szurkolók nem álltak le, így együtt sikerült fordítanunk.”

Öngyilkos női merénylők robbantottak Nigériában, legkevesebb 18 ember életét vesztette

Legkevesebb 18 ember vesztette életét abban az öngyilkos támadásban, amit Nigériában hajtottak végre.

Videós összefoglaló Németország továbbjutásáról, Dánia drámájáról (videó)

Hiába a 2-0 és a megérdemelt továbbjutás a német válogatott részéről, korántsem volt ez egy sima mérkőzés Németország számára.