Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Sztankovics nyugodtan fogadta a VAR döntéseit a Ferencváros meccsén

Sztankovics nem esett kétségbe, amikor a csütörtök esti találkozón többször is videóbírózásra került sor.

...svg content...Fotó: A győztes ferencvárosi csapat tagjai a labdarúgó Konferencia-liga csoportkörének első fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Cukaricki mérkőzés végén a Groupama Arénában 2023. szeptember 21-én. A Ferencváros 3-1-re legyőzte a szerb csapatot. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

A Ferencváros összességében remek játékot mutatva nyerte meg a Konferencia-liga csoportkörének első mérkőzését. Ugyan a vendégek egy szerencsés találat miatt vezetéshez jutottak, a szünetre előnnyel mentek le a hazaiak a pályáról.

Végül 3-1-re nyert a Ferencváros, ami remek eredmény, és mivel a Fiorentina csak egy 2-2-es döntetlenre volt képes a Genk otthonában, a Fradi egyedüliként a csoportból 3 ponttal áll jelenleg az élen. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Voltak feszült pillanatok is az este folyamán, a VAR nem egyszer szólt közbe. Emiatt azonban nem idegeskedett az új edző, Sztankovics, mert már nagyon is hozzászokott a videóbíróhoz, ami szerinte 99%-ban nem hibázik.

Nincs gond a VAR-ral

„Én már megszoktam a videóbírót, nem stresszeltem miatta. Néha jó, néha rossz döntéseket hoz, viszont 99 százalékban nem hibázik.” – fogalmazott a mérkőzést követően a Ferencváros új trénere.

„Nagyon örülök Pesics miatt, gólt szerzett, de tegyük hozzá, támadóként ez a munkája. Nyáron, a felkészülés idején nem edzett, mert sérült volt. Varga Barnabás is nagyon jó játékos, ők ketten igazi csatárok, számítok rájuk a jövőben is.” – idézte a fradil.hu a szakembert.

„Boldog vagyok a csapat hozzáállása miatt, a hozzáállás fontos. Bízom a csapatomban, csütörtök este nagyon jól játszottunk.” – üzent elégedetten az edző, aki természetesen a szurkolók miatt is boldog volt.