Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Megkéseltek egy Newcastle-szurkolót Milánóban a klub Bajnokok Ligája-mérkőzése előtt

Az 58 éves férfit többször is megszúrta a támadó.

...svg content...Fotó: Newcastle
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Sky News értesülései szerint egy 58 éves Newcastle-szurkoló kórházba került, miután Milánóban megkéselték a klub Bajnokok Ligája-mérkőzése előtt: a helyi rendőrség közlése szerint a férfit több alkalommal is megszúrta támadója, így a hátán és a karján is szúrt sebeket szenvedett.

A Newcastle-i Eddie McKay a fiával és egy barátjával volt, amikor egy hét vagy nyolc fős csoport megtámadta őket, akik elmondása szerint balaklavát viseltek. A késelés hétfőn éjfél környékén történt, az áldozatot pedig azonnal kórházba szállították, jelenleg stabil az állapota. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

A támadás következtében a földre esett, a karján és a hátán is szúrt sebeket szenvedett, s bár megpróbált elmenekülni, nem járt sikerrel. Nem sokkal az incidens után a milánói rendőrség megerősítette, hogy McKayt a helyszínen ellátták a mentősök, s jelenleg egy városi kórházban ápolják.

A Newcastle kedd este 20 év után először játszik Bajnokok Ligája-mérkőzést az AC Milan ellen a San Siróban. McKay családja eközben még a mai nap folyamán Milánóba repül, hogy mellette lehessen. Lánya, Rachel McKay a Sky Sports Newsnak nyilatkozva osztotta meg:

„Az apám állapota stabil, és egy kicsit sokkos állapotban van. Nagyon sajnálja, hogy kihagyja a meccset, de szeretné, ha minden Newcastle-szurkoló odakint lenne, és vigyázna magára. Nemrég volt két térdprotézise, ezért elesett, amikor üldözték, és ekkor támadták meg. A bátyám jól van, de sokkos állapotban van, miután látta, hogy ez történt az apánkkal. Később repülök oda. Egész éjjel nem aludtunk.”

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.