Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,217 $

Marics Peti és Stana Alexandra cuki közös fotója

Marics Peti és Stana Alexandra napi szinten órákat gyakorolnak a Dancing with the Stars új évada miatt.

...svg content...Fotó: Instagram/Stana Alexandra
Style
Author image

Takács Petra

Szerkesztő

Marics Peti az utóbbi időben szép csendben televíziós karrierbe is kezdett a Valmar mellett. Több nagy műsorban is szerepelt a TV2-nél, és úgy tűnik, ez csak a kezdet, aminek nagyon örülhetnek a rajongók.

Peti jelenleg a Dancing with the Stars stábjának tagja, méghozzá versenyzőként. A rendkívül vonzó Stana Alexandra a párja, aki igazi profi, és mindent meg fog tanítani neki a hosszú hetek alatt. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Október közepén kezdődik a verseny, így addig még van idejük fejlődni, összecsiszolódni. Az jól látszik, hogy az énekes komolyan veszi a felkészülést, szereti is, viszont fizikálisan ilyen terhelésnek még ő sem volt kitéve.

Mivel korábban sokat sportolt, és jelenleg is futballozik, ez nem okozhat számára óriási gondot. A tánc viszont totálisan más izmokat mozgat meg, és ez megint valami új, de egyúttal izgalmas kaland is.

Peti és Szandi remek duót alkotnak, megvan közöttük a kémia, az energia, és minden, ami ahhoz kell, hogy jól szerepeljenek. Ez egy újabb nagyon hajtós nap lehetett számukra, a fotót erre a linkre kattintva érhetitek el.

Itt az újabb mérföldkő, nagy földgáz-üzletet kötött a Mol-csoport

A Mol-csoport ezúttal Azerbajdzsánnal kötött egy nagyon fontos üzletet.

Ázsia Expressz: újabb páros búcsúzott, drámai volt a vége

Újabb hajszán van túl az Ázsia Expressz mezőnye, aminek a végén egy páros számára véget ért a verseny a világ másik felén.