Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,301 $

Majka twerkelése mindent vitt a Sztárban Sztár leszek!-ben

Majka talán saját magát is meglepte azzal, hogy twerkelni kezdett az egyik produkció alatt, amivel elvitte a show-t.

...svg content...Fotó: Tv2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Azok, akik figyelemmel követik a Sztárban Sztár leszek! 2023-as évadát, biztosan nem panaszkodhatnak és nem unatkozhatnak. Minden show-elem megvan a műsorban, amitől az érdekessé és színvonalassá válik.

Ott vannak a humoros karakterek, a balhésok, a rendkívül tehetségesek, és így tovább. A visszatérők sem maradhatnak ki a felsorolásból, akárcsak az ismert arcok, így például Varga Viktor barátnője is felbukkant. Soron kívül Hajóbaleset történt Verőcénél, többen meghaltak és eltűntek

Sőt, Tiv Tivy is, aki póló nélkül igyekezte meggyőzni a mestereket. Szerencsére a legtöbb esetben a hang döntött, és többek akkorát énekeltek a színpadon, hogy a közönség sem tudta, mit csináljon.

Egy 15 éves lány is a mezőny tagja, rá mindenképpen érdemes lesz figyelni, és egy csavar végén Rugós Beke is lehetőséget kapott a középdöntőben, amire talán még ő maga sem számított. Nagyon nagy sansz ez a TikTok-on ismert rappernek, sokat lendíthet a karrierjén.

Majka pedig saját magát lephette meg azzal, hogy twerkelni kezdett az egyik produkció alatt. A közönség szinte csak őt figyelte, abszolúte átszellemült, és azt kell mondjuk, hogy ehhez is van tehetsége.

Jürgen Klopp utolsó meccse következik a Liverpoolnál, élőben adja a televízió

Élőben közvetíti a televízió Jürgen Klopp utolsó meccsét a Liverpoolban, ami valószínűleg több mint érzelmes lesz.