Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,305 $

Sanchónak bocsánatot kell kérnie Erik ten Hag-tól a kirohanásáért

Jadon Sancho erre egyelőre nem hajlandó.

...svg content...MTI/EPA/JUSTIN LANE
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Mintegy 60 millióan látták azt a bejegyzést, melyben a Manchester United játékosa azért kritizálta Erik ten Hag-ot, amiért állítólag „bűnbakot csinált belőle”, és hamisnak nevezte edzője azon állításait, miszerint nem végez megfelelő edzésmunkát.

Sancho azóta egyéni tréningeket végez, és ez addig várhatóan nem is fog változni, míg bocsánatot nem kér edzőjétől. Ez most még nem történt meg, ugyanakkor az említett bejegyzést már eltávolította. Soron kívül Hajóbaleset történt Verőcénél, többen meghaltak és eltűntek

Ten Hag a Brighton elleni bajnokit megelőző sajtótájékoztatón nem volt hajlandó konkrétumokat mondani az ügyről, ám annyit elárult, hogy az Old Traffordra érkezése óta igyekszik fegyelmezési normákat felállítani.

Az ESPN szerint Sancho sértődöttsége azon alapszik, hogy a Manchester United meghallgatta azokat a szaúdi ajánlatokat, melyek Steven Gerrard csapatától, az Al Ettifaq-tól érkeztek az átigazolási időszak végén.

Sanchónak 2026-ig szól a szerződése, a 23 éves játékos esetleges távozása ugyanakkor a Manchester United számára sem lenne előnyös, hiszen a kontraktus több olyan kitételt is tartalmaz, ami komoly anyagi hátrány okozhatna a klubnak.

Gyurcsány Ferenc láthatóan nem bízik Magyar Péterben: „Mondják, mit tudnak Magyarról?”

Miközben Magyar Péter és Gyurcsány Ferencék egyre inkább egymással hadakoznak, a Fidesz továbbra is stabil.

Ezekkel a gólokkal lett második a Paks a Ferencváros mögött (videó)

A Kisvárdát fogadta a Paks, és ugyan a csapat az elmúlt időszakban igen rossz formát mutatott, győzelemmel és ezüstéremmel zárta az NB1-es szezont.