Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,94 Ft
Euró
387,50 Ft
Font
451,72 Ft
Bitcoin
65,567 $

Magához tért a börgöndi légibalesetben megsérült családapa

Az édesanyát és 9 éves kislányukat továbbra is altatásban tartják.

...svg content...Fotó: MTI/Lakatos Péter
Baleset

Koós Alexandra

Szerkesztő

„Biztató hír is érkezett a börgöndi baleset sérültjeiről és adománygyűjtés indul számukra”

– írta a hivatalos közösségi médiás oldalán Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere.

A Facebookon megjelent bejegyzésében kiemelte, a Somogy vármegyei család tagjai közül az édesapa magához tért a kórházban, míg az édesanyát és 9 éves kislányukat továbbra is altatásban tartják. Soron kívül Nyilatkozott a TEK Orbán Viktor védelméről a Robert Fico elleni merénylet után

„A kistelepülés közössége, ahol a család lakik most gyűjtést szervez a sérülteknek. Székesfehérvár természetesen hozzájárul ehhez: 500 ezer forint azonnali adomány folyósításáról döntöttem a család számára”

– fogalmazott a polgármester.

Korábban beszámoltunk róla, hogy néhány napja lezuhant egy amerikai típusú repülő a börgöndi repülőnapon, amely miatt a fedélzeten tartózkodó pilóta és utasa is életét vesztette, mindemellett négy fő megsebesült. Elsődleges szakértői vélemények szerint emberi hiba miatt következhetett be a tragédia.

A súlyos égési sérüléseket szenvedett kislányt huszonnégy órás megfigyelés alatt tartják. Kezelőorvosa szerint többször meg kellett műteni, lélegeztetik, de még mindig életveszélyben van. Szülei állapotát stabilizálták, testvérét mostanra hazaengedték a kórházból.

Orbán Viktor Robert Ficóról: „Jelenleg az életéért küzd, élet-halál között van”

Több szempontból is fontos lenne Robert Fico mihamarabbi felépülése, Magyarország számára is, amiről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt egy reggeli interjújában .