Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,41 Ft
Euró
402,12 Ft
Font
479,23 Ft
Bitcoin
63,641 $

Pep Guardiola visszatért a Manchester Cityhez

A spanyol sikeredző műtétből lábadozott Barcelonában.

...svg content...MTI/EPA/PANAGIOTIS MOSCHANDREOU
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Ahogy arról néhány héttel ezelőtt beszámoltunk, Pep Guardiola az elmúlt hetekben csupán távolról követhette csapata szereplését a Premier League-ben, miután hátműtéten esett át Spanyolországban.

A Manchester City akkor közleményben tudatta, hogy edzőjük súlyos hátfájással küzdött az elmúlt időszakban, ami miatt sürgősségi műtétet kellett rajta elvégezni Barcelonában. A rehabilitáció jól haladt, így Guardiola mostanra visszatérhetett csapatához. Soron kívül Tragédia: elhunyt Sallai Nóra balesetben súlyosan megsérült kisfia

Addig is asszisztense, Juanma Lilo látta el az edzői feladatokat, és nem is ment neki rosszul, hiszen mindkét bajnokit, a Sheffield, valamint a Fulham ellenit is győzelemmel hozta le, igaz előbbi kissé nehézkesebb volt, ám a három pont volt a lényeg.

A Manchester City szombaton a West Ham Unitedhez utazik, ahol már Guardiola ül a kispadon, jövő héten pedig a Bajnokok Ligája küzdelmei is megkezdődnek a címvédő számára – írja a 90min.com.

A City kedden a Crvena zvezdával csap össze hazai pályán, októberben pedig a Lipcsével és a Young Boys csapatával is találkoznak. Mindeközben a bajnokságban sem áll meg az élet, két komoly rangadójuk is lesz, a Newcastle ellen hazai pályán, míg az Arsenal ellen idegenben.

Mentelmi jog: Deutsch Tamás bemutatta a Magyar Péterről készült videofelvételeket

A Fidesz vezető politikusa bemutatta azokat a videós felvételeket, melyeket minden képviselő megkapott az Európa Parlamentben.