Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,87 Ft
Euró
398,27 Ft
Font
471,71 Ft
Bitcoin
66,722 $

Sokan már most odavannak Krausz Gáborért

Krausz Gábor minden eddiginél népszerűbb lehet, sokan álltak be mellé a Dancing with the Stars negyedik évada előtt.

...svg content...Fotó: Instagram/Krausz Gábor
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Bárhogyan is teljesítsen Krausz Gábor a Dancing with the Stars negyedik évadának első élő adásában, bármit feltennénk arra, hogy nem ő lesz az első kieső, mert már most nagyon sokan támogatják.

Sokan fognak rá szavazni, és a jelenlegi élethelyzetében még többen támogatják. Ez teljesen nyilvánvaló, ami jó alapot jelenthet számára, ugyanakkor valóban meg akar tanulni táncolni, nem okozna csalódást. Soron kívül Gyerekekkel teli busz ütközött össze egy kamionnal Romániában, sokan megsérültek

Mikes Anna célja, hogy a legtöbbet hozza ki a Séfek Séfe sztárjából, és jó úton is haladnak afelé, hogy mindez megtörténjen. Anna egy csodálatos táncos, bajnok, aki mindent tud a táncról, tökéletes választás volt Gábor mellé.

Folyamatosan gyakorolnak, viszont már csak 1 hónap van hátra a rajtig. Ez egyszerre kevés és sok, viszont adott a lehetőség, hogy napi szinten órákat legyenek a táncteremben, ami által sokan táncossá válhatnak a mezőnyben.

Ez is a cél, de profi szinten csak nagyon kevesen lehetnek. Eddig ez csak Gelencsér Timinek, Tóth Andinak és Csobot Adélnek sikerült, akik történetesen a DWS győztesei. Gábor és Anna remekül mutatnak egymás mellett, és az érkező kommentek is erősen arra utalnak, sok szavazatot fognak kapni.

Tragikus földcsuszamlás történt Ecuadorban, többen meghaltak

A heves esőzések földcsuszamlásokat idéztek elő Ecuadorban, aminek következtében többen életüket vesztették.