Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
355,18 Ft
Euró
385,16 Ft
Font
451,73 Ft
Bitcoin
67,371 $

Csutinak kezd erősen táncos mozgása lenni

Csuti nagyon gyorsan fejlődik, hála Katicának, aki rendkívül boldog, hogy vele folytathatja a Dancing with the Starst.

...svg content...Fotó: Instagram/Szabó András
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Csuti szép csendben a TV2 egyik új arcává vált, nem egy nagyobb költségvetésű műsorban szerepelt már, és még fog is. A Farm VIP is az ő terepe volt, sokak kedvence lett, és kevésen múlt, hogy bejusson a döntőbe.

Ki tudja, talán ő lett volna a győztes, ezt már soha nem tudjuk meg. Mindenesetre nem lehet elégedetlen, mert a TV2 továbbra is foglalkoztatja, már a Dancing with the Stars mezőnyének tagja, ami azért is nagy szó, mivel sorban állnak a sztárok, hogy a műsorban szerepelhessenek. Soron kívül A Diákhitel Központ szerint nem igazak a sajtóban megjelent állítások

Csuti nem önként jelentkezett, hanem felkérték, és végül igent mondott. Katica rendkívül boldog emiatt, hiszen vele akart táncolni, és láss csodát, teljesült a profi táncos kívánsága, amiért hálás lehet.

Csuti közben tisztázta, egyelőre nem jegyezte el a szerelmét, akibe nagyon szerelmes. Már együtt is élnek, és természetesen a táncórák mellett is igyekszik minél több időt fordítani rá, illetve ott vannak a saját vállalkozásai is, valamint a két gyermeke.

A TV2 sztárja gyorsan fejlődik, Katica a lehető legjobb tanár számára, hamar kialakult közöttük a kémia, remek barátságot ápolhatnak a jövőben. Csuti sem számított arra, hogy ilyen kemény lesz ez fizikailag, de készen áll a kihívásra.

Szijjártó Péter elmondása szerint egyetlen magyar ügynök sincs veszélyben

Szijjártó Péter egy bulvárlap kérdéseire válaszolt.