Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
357,51 Ft
Euró
386,38 Ft
Font
453,56 Ft
Bitcoin
67,379 $

Börgöndi légibaleset: büntetőeljárást indítottak a lezuhant repülő ügyében

A rendőrség büntetőeljárás keretében vizsgálja a börgöndi repülőnapon történt tragikus légibaleset körülményeit.

...svg content...Fotó: police.hu
Baleset

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, 2023. szeptember 10-én megrendezésre kerülő Albatrosz Repülőnapon egy sportrepülőgép lezuhant, a rajta utazó 67 éves pilóta és 37 éves utasa a helyszínen életét vesztette, további négy fő a nézők közül megsérült.

Fotó policehu

A rendelkezésre álló információk szerint a 67 éves Rózsavölgyi Vilmos és 37 éves fia, Árpád hunyt el, akik mindketten gyakorlott pilóták voltak. A történtek óta többen is azt találgatják, mi okozhatta a balesetet, amelyről később egy drámai felvétel is előkerült. Soron kívül Kiderült, mekkora költséggel dolgoznak Magyar Péterék a Tisza Párttal a rendezvényeken

Fotó policehu

Az elsődleges szakértői vélemények szerint emberi hiba okozhatta a tragikus kimenetelű balesetet, s úgy vélik, a pilóta nem az előírásoknak megfelelően hajtotta végre az orsó nevű műrepülő figurát.

Fotó policehu

A police.hu beszámolója szerint a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság a balesettel kapcsolatban halált okozó légi közlekedés veszélyeztetés gyanúja miatt indított büntetőeljárást, amit szakértők bevonásával folytat.

Trump azt állítja, a kedvéért Putyin hazaengedi az orosz börtönben lévő amerikai újságírót

Az ismét elnöki székért pályázó Trump nagy ígéretet tett a közelgő választások előtt.