Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,05 Ft
Euró
385,47 Ft
Font
449,36 Ft
Bitcoin
66,014 $

Doppingvétség miatt felfüggesztették Paul Pogbát, akár évekre eltilthatják

A Manchester United korábbi sztárja komoly bajba került, miután ideiglenesen felfüggesztették doppingvétség vádján.

...svg content...Fotó: EPA/ALESSANDRO DI MARCO
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Juventus sztárjátékosa, aki az elmúlt években igen keveset játszott a sérülései miatt, és noha visszatért Olaszországba, ugyancsak folytatódott a vesszőfutása, most komoly bajban van, miután ideiglenesen felfüggesztették.

A 30 éves világsztár eddig mindössze 8 alkalommal lépett pályára a Seria A-ban a Juventus színeiben a visszatérése óta. Most pedig doppingvétség miatt felfüggesztették, amit az olasz nemzeti doppingellenes bíróság jelentett be. Soron kívül Robert Fico már nincs életveszélyben

A Sky Sports is beszámolt Pogba ügyéről, és kiderült, a mintát a Juventus augusztus végi, Udinese elleni győzelme után vették le. A teszt a sportoló állóképességét növelő hormon, a tesztoszteron megemelkedett szintjét mutatta ki.

A doppingellenes ügynökség, a Nado Italia közölte, Pogbát azonnali hatállyal ideiglenesen felfüggesztették. A tárgyalásig és egy tartalék „B” minta vizsgálatáig akár 4 évre szóló felfüggesztést is kaphat.

Pogba tavaly térdsérülés miatt nem lehetett ott a francia válogatottal a világbajnoki döntőben, de már előtte is sokat küszködött. Ezzel együtt Franciaországban rendőrségi vizsgálat is zajlik, miután zsarolók célpontja volt. Többek között a saját testvére, Mathias is részese az ügynek, aki tagadja, hogy bármi rosszat tett volna.

16 nő vádolja szexuális zaklatással David Copperfieldet

Tizenhat nő vádolta meg David Copperfield bűvészt szexuális visszaéléssel és helytelen viselkedéssel.

Felszállás közben kapott lángra egy hatalmas Boeing utasszállító egyik hajtóműje (videó)

Ezúttal felszállás közben akadtak gondok a Boeing egyik utasszállítójával, amiről videó készült, mely bizonyítékként szolgálhat a vizsgálat során.

Óriási hajrával biztos kupainduló a Chelsea

Köszönhetően a riválisok sorozatos pontvesztésének és a Chelsea nagy hajrájának, a londoniak ott lesznek az egyik európai kupában a következő szezonban.