Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Neymar igazi álomélete egy álomkörnyezetben – videóval

A világhíres brazil futballista valóban áloméletet élhet, így szinte bárhol vásárolhat magának egy ingatlant, akár egy paradicsomi környezetben is.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

A világhíres brazil futballista valóban áloméletet élhet, így szinte bárhol vásárolhat magának egy ingatlant, akár egy paradicsomi környezetben is.

Nehéz szavakat találni arra, hogy egyes sportolók mennyi pénzt keresnek. Heti szinten is több pénzt kapnak, mint egy ember az egész élete során. Ez persze nem azt jelenti, hogy irigykednünk kellene, vagy sajnáljuk tőlük, mert mindenki a saját sikerének kovácsa. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

CURTIS NAGY VALLOMÁSA

A futballban még mindig óriási pénzek vannak, és a világsztárok felfoghatatlanul sok pénzt tesznek zsebre. Lionel Messi például heti szinten a bónuszokkal a neve mellett akár 1 millió eurót is kaphat, ami ugyancsak a felfoghatatlan kategória.

Más sztárok sem panaszkodhatnak, még akkor sem, ha a közelében nincsenek ennek az összegnek. Neymar is az abszolút top-kategóriába tartozik, aki évekkel ezelőtt a Barcelonát hagyta el a PSG kedvéért.

Eleinte úgy tűnt, hogy igazán megbánta a váltást, de azóta beilleszkedett, és jól érzi magát Párizsban. Nemrég még döntőt is játszhatott a Bajnokok Ligájában a franciákkal, amire ezelőtt nem volt példa. A vereség könnyekig ható volt számára.

A brazil a jelek szerint már túltette magát ezen, és igyekszik a pozitív energiákra koncentrálni. Ebben a környezetben és boldog családban nehéz is lenne másra fókuszálni… Az a naplemente a háttérben pedig egyszerűen mesés!

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/molnar-zsofi-ezzel-a-bikinis-kepevel-meg-a-teret-is-meghajlitotta/

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.