Clouds
21 Budapest
Dollár
359,54 Ft
Euró
389,96 Ft
Font
443,99 Ft
Bitcoin
22,738 $

Curtis őszinte és mély vallomása: újabb fordulópont az életében

Style
not image

A T-800-as

Szerkesztő

A büszke édesapja és Magyarország egyik leghíresebb zenésze egy nagyon fontos bejelentést tett, amit igen őszinte és mély szavakkal írt le a közösségi médiában.

A büszke édesapja és Magyarország egyik leghíresebb zenésze egy nagyon fontos bejelentést tett, amit igen őszinte és mély szavakkal írt le a közösségi médiában.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

Curtis megélt már pár nagyon nehéz időszakot az életében, de eddig mindig képes volt talpra állni, és tanulni a hibáiból. Hibázni emberi dolog, és ezzel a híres rapper is tisztában van, aki igyekszik minél jobbá válni.

Ez egyúttal az emberi fejlődés része is, és vannak olyan pontok az életünkben, amikor igazán fontos, nehéz döntéseket hozunk. Curtisnek ebben is lehet tapasztalata, és most egy újabb ilyen pont következett számára.

A MAGYAR ÉNEKESNŐ EGYSZERŰEN CSODÁLATOS

A rapper teljesen fair módon írt a rajongóinak, követőinek arról, hogy mi történt vele, vagyis velük, mert már nem alkotnak egy párt a kedvesével. A hivatalos Instagram oldalán őszinte és mély szavakat fogalmazott meg ezzel kapcsolatban, hozzátéve, hogy a sajtó most ne keresse meg őt, mert nem fog többet beszélni a témáról, ami fájdalmas lehet számára, és nyilván a volt párjának is.

„Nehéz ilyenkor a megfelelő szavakat használni, pontosan fogalmazni, mert egyrészt az ember szomorú és csalódott, ugyanakkor muszáj előre tekinteni, pozitívnak és erősnek maradni, hiszen a kisfiam semmiben sem szenvedhet hátrányt, az ő boldogsága és egészséges fejlődése a legfontosabb.” – írtja a posztjában Curtis.

„Igen, Krisztivel úgy döntöttünk, hogy külön válunk. Elmúlt a szerelem, van ilyen, de szeretjük, tiszteljük egymást. Nem kívánhatnék jobb édesanyát a kisfiamnak, hálás vagyok a sorsnak, hogy Kriszti a gyermekem anyukája.”

„Még tanuljuk ezt a helyzetet, igyekszünk mindent úgy tervezni és szervezni, hogy a gyerek a legkevésbé sérüljön.” – folytatta a rapper a hivatalos posztjában, melynek teljes bejegyzését alább olvashatjátok.

https://www.instagram.com/p/CEYkZFugcR3/

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/molnar-zsofi-ezzel-a-bikinis-kepevel-meg-a-teret-is-meghajlitotta/