Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,97 Ft
Euró
383,95 Ft
Font
450,94 Ft
Bitcoin
68,886 $

Rácz Jenőék a tengerparton bokszolva készülnek a nagy összecsapásra

Elmondása szerint a felesége a felkészülésben segíti, a lánya pedig a megfelelő káliumbevitelre figyel, ezáltal törődés igazán jól esik neki.

...svg content...Fotó: Instagram/Rácz Jenő
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Korábban megírtuk, hogy Rácz Jenő is szerepet vállal a Sztárbokszban, mégpedig versenyzőként. Mivel korábban is bokszolt, ez némi előnyt jelenthet számára, de az is, hogy igazán jó formában van, sokat izmosodott.

A felkészülésről természetesen a nyaralás alatt sem feledkezik meg, ahová a családját is magával vitte. Mint kiderült, egy meglepetésutazásról volt szó, amelyet felesége közelgő születésnapja alkalmából szervezett meg. Soron kívül Magyar Péter kész lenne bevezetni az eurót Magyarországon

Persze egy kis pihenés, kikapcsolódás sem árt, ennek is időt szentelnek. De Rácz Jenő igazán kitartó, minden reggel 6 kilométeres futással nyit, amit délután újabb edzés követ, majd másnap minden kezdődik elölről.

Állhatatosságát az Instagram-sztoriban megosztott fotók és videók is bizonyítják, családja pedig mindenben támogatja, ami minden bizonnyal csak még inkább motiválja. A sztárséf közösségi médiás oldalán megjelent videón például az látható, amint párjával edz – írta a Blikk.

„Nem kívánhatnék jobb családi támogatást, a feleségem a felkészülésben segít, a lányom pedig a megfelelő káliumbevitelre figyel”

– írta a posztjában.

Szijjártó Péter nagy bejelentéssel kezdte a hetet: „Megvan a következő magyar űrhajós”

Szijjártó Péter magyar külügyminiszter nagy bejelentéssel kezdte a hetet, ugyanis elárulta, megvan a következő magyar űrhajós.