Nagyon különleges utazással lepte meg Rácz Jenő a feleségét

Fotó: RTL Magyarország / SajtóKlub
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Más kérdés, hogy rajtuk kívülálló okok miatt indult zökkenőmentesen a kaland, de már minden rendben van.

Rácz Jenő gőzerővel készül élete talán legnagyobb kihívására, ami fizikális lesz. A Sztárboksz egyik versenyzőjeként edz a ringre, ami nem áll tőle távol, korábban is bokszolt, de itt most sokkal közelebb kell lennie a profi szinthez, mint az amatőrhöz.

Soron kívül Három kontinensen rendezik meg a 2030-as világbajnokság meccseit

Valószínűleg nem lesz ezzel gondja, ismervén a kitartását, és Istenes Bence már elfogadta a kihívását. Érdekes meccs lenne a kettejük közötti harc, nagyon más stílusúak, és ez valószínűleg a bokszra is igaz.

Meglátjuk, hogy mit hoznak ezek a mérkőzések, viszont most javarészt a pihenésé a főszerep Jenőéknél. Meglepetésutazással lepte meg a feleségét A Konyhafőnök sztárja, ám az odavezető út nem volt egyszerű.

„Pillanatok Marbelláról. Meglepetésutazás, amit a férjem szervezett a közelgő születésnapom alkalmából. 24 órával előtte szólt, hogy pakoljak be Kamillának és magamnak egy utazásra, de nem árulja el hova megyünk, csak hogy meleg lesz.” – mesélte Dóri.

12 óra kellett ahhoz, hogy megérkezzenek a nem túl távoli helyszínre, ami így kissé frusztráló lehet a sok várakozással. „Röpke 12 óra alatt ide is értünk, de most már kezdődik a töltődés, pihenés fizikailag is mentálisan is.”