Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,13 Ft
Euró
385,55 Ft
Font
448,54 Ft
Bitcoin
61,720 $

Kiderült, hogy bővülhet-e a család Nádai Anikóéknál

A műsorvezetőnő és színész párja, Hajmásy Péter 2020 óta alkotnak egy párt.

...svg content...Fotó: Instagram / Nádai Anikó
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Nádai Anikó és Hajmásy Péter közös gyermeke tavaly nyáron jött világra, mellette pedig a műsorvezetőnő korábbi kapcsolatából született gyermeket is közösen nevelik, így a Borsnak adott interjúban felvetődött, hogy várható-e harmadik érkező a családban?

Nádai Anikó elmondta, hogy párja személyében egy tökéletes apát köszönthetünk, aki tényleg mindenből kiveszi a részét a gyereknevelés terén, így aztán semmiféle panasz nem lehet rá. Soron kívül Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Hajmásy ugyanakkor már egyértelműbben fogalmazott a jövőt illető terveikkel kapcsolatban, ugyanis elmondta, hogy ismeri magát, ami azt jelenti, hogy számára két gyermek bőven elég, ezért egy harmadik már nem férne bele.

„Nekem bőven elég így kettő, három már nem kell. Azért ez az apaság ez kemény, kemény! Nem akarok ilyen kisbuszokkal járkálni a jövőben. Nagyon szeretjük az életünket, ez a két gyermek bőven elég. Természetesen, ha valakinek három van, az is csodás, de én ismerem magam, ez a két gyermek is nagyon nagy koncentrációt igényel, három már nem férne bele”, nyilatkozta a Borsnak.

Hosszabb távon komoly negatív következményei lehetnek annak, ha sokat ül a gyerek

A gyerekkori sok ülés a szív megnagyobbodásához vezet, ami növeli a szív-és érrendszeri betegségek és az ezzel kapcsolatos halálozás kockázatát.

Elgázolt egy embert a vonat Zalaszentiván és Zalaegerszeg között

Újabb vonatgázolás történt a magyar vasútvonalon, ezúttal Zalaszentiván és Zalaegerszeg között, ahol helyszínelés zajlik.

Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Dobrev Klára nem tartja kizártnak, hogy Magyar Péter fél tőle, és nem úgy tűnik, hogy a két párt között lesz valaha együttműködés, hiába ellenzékiek.