Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,247 $

Sofia Vergara most is bizonyította, még mindig ő az egyik legjobb nő

Sofia Vergara egy nagyon érdekes és különleges személyiség, akin ugyancsak nem akar fogni az idő.

...svg content...Fotó: Instagram/Sofia Vergara
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Egyre több olyan hírességet láthatunk, akiken nem fog az idő, vagy másképpen, mint rajtunk. Barta Sylvia is kiváló példa, aki még mindig nagyon-nagyon fiatalos, és úgy állnak rajta a bikinik, hogy zavarba jövünk tőle.

Király Linda is letagadhatna jó pár évet, aki nem mellesleg a Dancing with the Stars új évadának egyik sztárja. Az énekeső izgatottan várja a folytatást, és nagy kedvenc lehet a TV2 táncos műsorában. Soron kívül Eljött a nap, meghallgatja a bíróság Robert Fico merénylőjét

Sok olyan híresség jut eszünkbe, akikkel az idő kegyes volt, mint például Zséda. Szintén a nagyon erős példák közé sorolható, kifogástalan a megjelenése, a bőre minősége, az egyik nagy kedvencünk.

Sofia Vergara is a kedvencek közé tartozik, bár ő a világ másik felén él. Világsztárhoz révén mindig csillogás veszi körül, imádják a követők, és nem kevés bókot, dicséretet kap a rajongóktól, akikből van bőven.

Sofia éli a saját életét, nagy luxusban, és mindig jól szórakozik. A forgatások alatt sincs ez másképp, és megint gyönyörűen nézett ki, szenzációs vonalakkal rendelkezik, bár ehhez már hozzászokhattunk.

Már beszélni is lehet Ficóval, de az állapota továbbra is súlyos

Robert Fico szlovák miniszterelnök állapota stabilizálódott a második, hosszadalmas műtét után, ám továbbra is súlyos az állapota.