Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,071 $

Nicole Scherzinger új fürdőruhás fotói egyenesen tarolnak

Nicole Scherzinger szeret fürdőruhában lenni, amit meg tudunk érteni, hiszen kiváló formának örvend.

...svg content...Fotó: Instagram/Nicole Scherzinger
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Valahogyan Nicole Scherzinger mindig fel tudja hívni magára a figyelmet, és nemcsak amiatt, mert világsztár. Milliók követik a közösségi médiában, ahol nagyon aktív, és igyekszik minél érdekesebb tartalmakat megosztani az életéről.

Fényűző életet élhet, dollármilliókból gazdálkodhat, és szerencsére nemigazán kell figyelnie az árakat. Amikor valaki ilyen luxusban él, mint ő, azt nagyon gyorsan meg tudja szokni az ember, és nehezen is engedi el. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Nicole azonban nem szállt le a sikerektől, továbbra is nyitott az emberek felé, és imádja a humort. A bikiniket talán még jobban, amik káprázatosan állnak rajta, kérdés nélkül az egyik legvonzóbb nő.

Nemcsak a hírességek között, hanem összességlében is. Ezt már számtalanszor bizonyította, és még fogja is, ráadásul a 40-es éveiben bármelyik 20 évessel fel tudná venni a versenyt, bikiniben is.

Az alább látható fürdőruhás képek is arról árulkodnak, hogy nagyon fitt a menyasszony, aki mintha hétről hétre csak formásodna. Nem csoda, mert sokat edz, és nagyon odafigyel az egészségére.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.