Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,383 $

Bellingham szerint a Bernabeu stadionban volt a leghangosabb a közönség

A játékos úgy fogalmazott, a Bernabeu stadionban volt a valaha volt leghangosabb nézőközönség, akiket valaha hallott.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/EFE/Rodrigo Jiménez
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az ESPN jelentése szerint Jude Bellingham is megszólalt a Real Madrid szombati, Getafe ellen 2-1-re megnyert visszavágója kapcsán, amikor is a 95. percben szerzett góljára adott közönségreakció a „leghangosabb pillanat volt, amit stadionban valaha hallott”.

Borja Mayoral a 11. percben vezetéshez juttatta a Getafét a Santiago Bernabeuban, mielőtt Joselu a félidő után egyenlített, majd a 20 éves Bellingham drámai késői győztes gólt szerzett, ami az ötödik gólja volt négy pályára lépése alatt. Soron kívül Hét falut kellett evakuálni a nagy indonéz vulkán villámok szórta kitörése miatt (fotóval)

Eme eredmény pedig azt jelenti, hogy a Real Madrid megszerezte a maximális pontszámot ebben a szezonban, ezzel együtt pedig 12 ponttal vezet a LaLiga tabelláján. Bellingham a Real Madrid TV-nek nyilatkozva úgy fogalmazott:

„Őszintén szólva nem tudom elhinni. Amikor a közönség a végén a ‘Hey Jude’-ot énekelte, libabőrös lettem. Csak meg akartam fordulni, megállni és hallgatni. Remegtek a lábaim. Tudom, hogy az ilyen pillanatokra hoztak be. Ezek azok a pillanatok, amikről tudom, hogy a csapatnak is tudok eleget nyújtani. Továbbra is ezt akarom tenni, és továbbra is biztosítani akarom, hogy a szurkolók boldogan menjenek haza.”

Gyurcsány Ferenc láthatóan nem bízik Magyar Péterben: „Mondják, mit tudnak Magyarról?”

Miközben Magyar Péter és Gyurcsány Ferencék egyre inkább egymással hadakoznak, a Fidesz továbbra is stabil.