Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,84 Ft
Euró
387,72 Ft
Font
450,63 Ft
Bitcoin
60,801 $

Suba Fruzsi napozós szelfije a hét legszexibb fotója

Suba Fruzsi csodálatos formákat tudhat magáénak, amik egyúttal rendkívül látványosak is, még mindig extrán vonzó A Nagy Ő korábbi versenyzője.

Fotó: Instagram/Fruzsina Suba
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Kedveljük, amikor valaki önmagát adja, és kiáll a véleményéért. A Nagy Ő-ben több ilyen karaktert is láthattunk, és valószínűleg a hamarosan érkező új évadban sem fogunk csalódni, sőt, az eddigi legjobb várhat ránk.

Jákob Zoltán, a magyar milliárdos üzletember garanciát jelenthet a sikerre, és valószínűleg minden korábbi rekordot meg fog dönteni vele a társkereső műsor. Zoltán nem mellesleg nemrég két újabb álomautót rendelt magának, de az egyik csak évek múltán érkezhet meg hozzá. Soron kívül Magyar-kínai megegyezés született a vasúti járműgyártás területén

Addig sem fog unatkozni, és nagyon kíváncsiak vagyunk, hogyan alakult a lányok sorsa, akik érte küzdöttek. A forgatások hónapokkal korábban lezajlottak, viszont eddig szerencsére semmilyen fontos információ nem szivárgott ki.

A korábbi szezon egyik kedvenc versenyzője, Suba Fruzsi is éli tovább az izgalmas, látványos életét. Imád nyaralni, napozni, és közben természetesen odafigyel a formájára, ami abszolúte tökéletes.

Sokan szeretnének ilyen kerek formákat, és a legutóbbi napozós szelfijével még magasabbra tette a lécet. Egy igazán csinos, vonzó és szexi nőről beszélünk, akiről a szelfit erre a linkre kattintva érhetitek el.

Átvette a vezetést a Manchester City, az Arsenal már csak a második

36 mérkőzés után a Manchester City vezeti az angol bajnokságot 2 ponttal az Arsenal előtt, akiknek fel van adva a lecke.

Gondok vannak a 4-es és a 6-os villamos vonalán

Újabb baleset hátráltatja a 4-es és a 6-os villamos közlekedését Budapesten, ami kapcsán tanácsot is adtak az utasoknak.

Újabb lakástűz történt Csepelen

Megint lakástűz miatt riasztották a tűzoltókat Csepelen, akik rögtön a helyszínre siettek, majd megkezdték az oltási munkálatokat.