Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
357,51 Ft
Euró
386,38 Ft
Font
453,56 Ft
Bitcoin
67,379 $

Rita Ora bikinis fotói megint magasra tették a lécet

Nem tud nem szexi lenni Rita Ora, a világhírű énekesnő, aki imádja az életét, az életet, és meg is éli a pillanatokat.

...svg content...Fotó: Instagram/Rita Ora
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Egyes világsztárok különösen jól érzik magukat, hiába a nagy nyomás és az állandó érdeklődés a sajtó, az emberek részéről. Nem egyszerű világsztárnak lenni, de például Rita Ora nem bonyolítja túl a dolgokat.

Nem ad azok véleményére, akik bántják őt, vagy kritizálják. Látható módon nagyon boldog a bőrében, és olyan fotókat oszt meg magáról, hogy bárki zavarba jöhet tőlük, és ebben sincs túlzás, ahogyan abban sem, hogy az egyik legjobb nő. Soron kívül Kiderült, mekkora költséggel dolgoznak Magyar Péterék a Tisza Párttal a rendezvényeken

Pontosan tudja magáról, milyen vonzó, és ez erősen lejön a róla készült fotókról, akárcsak az, hogy boldog életet él. Mint mondtuk, nem gondolja túl a dolgokat, és nem is bujkál, számtalanszor láthattuk a parton napozni a civilek között.

Rita egy igazán érdekes, attraktív személyiség, szexi energiákkal, melyek mindig átjönnek a közösségi média által. A színpadon is nagy művész, hatalmas bulikat csinál, amiket ugyanúgy élvez, mint a közönsége.

Ismét megosztott pár fotót az elmúlt időszakáról, és egészen nyugodtan lehetne bikinimodell. Soha ezelőtt nem volt ennyire formás, mint most, abszolúte topformában van, egyértelműen az egyik legvonzóbb világsztár.

Trump azt állítja, a kedvéért Putyin hazaengedi az orosz börtönben lévő amerikai újságírót

Az ismét elnöki székért pályázó Trump nagy ígéretet tett a közelgő választások előtt.