Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,34 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,78 Ft
Bitcoin
58,350 $

Rita Ora falatnyi bikiniben mutatta meg a formáját

Rita Ora nem tartozik az igazán szégyenlős hírességek közé, amit most ismét bizonyított, nem is akármilyen módon.

...svg content...Fotó: Instagram/Rita Ora
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az embereket mindig is érdekelte a sztárok élete, még akkor is, ha ezt tagadják. Általában azok vannak tisztában a leginkább a történésekkel, akik a legjobban tagadják, hogy bulvárhíreket olvasnak.

Ez inkább kellemetlen, és amikor szembesítik őket az igazsággal, csak még inkább rákezdenek. Magyarországon sincs ez másképp, most épp újra Tóth Gabi van terítéken, aki sejthette, hogy nem ússza meg gyűlölethullám nélkül a következő időszakot. Soron kívül Két vármegyére másodfokú riasztást adtak ki zivatar veszélye miatt

Lehetséges, hogy ez minden eddiginél tovább fog tartani, ráadásul, amíg nem árul el részleteket a válásáról, nehéz lesz tartani az internet-cunamit. Az énekesnők közül Opitz Barbi is volt kitéve már támadásoknak, akit egy igen szexi szettben láthattunk legutóbb.

Barta Sylvia ugyan más generáció tagja, bármelyik 20-30 évessel felveszi a versenyt. Kifogástalan formában van, és ezzel rengeteg nőnek adhat önbizalmat arra, hogy merjenek változtatni, sportos életmódot élni.

Rita Ora pedig világsztárként nyűgözi le az embereket, és nem túl szégyenlős. Most épp egy falatnyi bikiniben mutatta meg aktuális formáját, amire ugyancsak büszke lehet, de ő sem ússza meg élesebb kritikák nélkül.

Magyar Péter visszatért Ukrajnából, már megy is az EFOTT-ra

Magyar Péter nem sokkal azután, hogy visszatért a háború sújtotta Ukrajnából, az EFOTT felé veszi az irányt.